tisdag

hej allhopa!

nu är det inte långt kvar till jag åker, bara ungefär 8 timmar tills jag ska upp & åka mot arlanda. Känns riktigt skönt att få lämna gävle ett tag nu & bara komma bort & slippa tänka på allt. åh vad jag ska njuta :)

har inte så mycket mer att tillägga än att ni får ha det så bra här i gävle & att vi hörs på måndag när jag kommer hem. lägger säkert inte lite bilder då också :)

tjjaao


måndag

godkväll min kära läsare
allt bra med er? uppe på toppen eller nere i botten?
ni vet vad jag hoppas på.

jag har tyvärr inte hållt de jag lovat er, är fortfarande seg med att komma igång på riktigt med bloggandet. men har haft så mycket sista tiden & orken har inte rikigt räkt till. kommer inte kunna skriva på nån vecka nu heller för jag åker ju till mallorca på onsdag så ni får hålla utkik om en vecka helt enkelt :) men nog om de.


i helgen har de bara vart massa mys med mina underbara tjejer. I fredags var vi hos lowe & rökte lite vattenpipa med godis, tjejsnack & nudlar, den bästa kombinationen helt enkelt. riktigt mysigt.
I lördags va jag home alone & passade på att bjuda över tjejerna hem till mig. vart som vanligt pipa & ja de vanlig då. nåra av bomhuskillarna kom också men stannade inte så länge. madde & alice skulle sova här men med dom brevis sig i sängen bli de inte mycket sömn. skratt hela tiden lär jag säga, men fast jag va så trött kunde jag inte hålla mig vissa gånger, dom va så fula ;) somnade väl iaf halv fem & så va den lördagen över.
så kom söndagen & man förberdde sig för skolan nästa dag. tråkigt.  Men jag & madde tog oss i kragen & rörde oss ner mot fjärranhöjder. vart ett gympapass där  jag kan lova er att de va sjukt jobbigt! Men endå riktigt skönt efter den onyttiga helgen. Som utvärdering lär jag väl säga att det var en bra helg.

Idag då; började med skolan då som vanligt. Gick väl hyffsat fort men inget roligt som hände precis. slutade runt halv 3 så då tog jag bussen hem på engån & satte mig & plugga! Vi har nämligen prov i morrn, regering & riksdag. inget jag ser fram emot om jag säger så. efter allt pluggande vart jag ganska uttråkade så vi vart ett gäng som drog i väg & lira fotboll. lär tyvärr säga att jag för de mesta låg & tugga gräs, men vems fel det var behöver vi inte nämna! ;) när jag väl kom hem sprang jag upp & satt på teven eftersom de va sista avsnittet av prison break. Nu är det sluta & jag är dötrött. ska bli grymt skönt att lägga sig i sängen nu & får sova, synd bara att väckarklockan ringer klockan 7.00 i morgon. usch! så nu blir de tandborstning & sen sängen.

HEJ

onsdag

så var det onsdag igen då. som innebär att de är mitten i veckan & endast 1 vecka kvar tills jag lämnar sverige & åker mot mallorca!! fyfan va härligt de ska bli. fast vi ska bara vara borta 5 dagar, men lite sommarkänsla ska jag väl försöka hinna få & även lite SOL. får steka som fan helt enkelt ;) tyvärr så åker vi ju på sista aprli så de blir inget party för mig eller. istället ska man sitta på ett flyg. nej usch va surt att jag missar de! men vafan ska inte klaga :) i allmänhet är jag så grymt trött på skolan & allt pluggande så jag håller på att få hjärnblödning. nationellaprov hit & dit, plus att man ska ha massa vanliga prov också. jag tackar iaf innerligt han som gör att vi får sommarlov för de är nått som behövs snart känner jag.
ska även försöka skärpa mig med bloggandet, är så dålig på att blogga. men jag ska verkligen försöka lägga ner lite mer tid här för jag tycker ju det är roligt att blogga.

men som sagt, läxböckerna ligger på skrivbordet & bara väntar på att bli öppnade, så de är väl lika bra att sätta igång.

adioos

love it!

It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven.

söndag!

hej på er allihopa :)
hoppas allt är bra med er & att ni haft en kanon helg.
från min egen sida; kunde ha varit både bättre & sämre.


iaf, i fredagd va alla tjejerna i vårvik & rökte vattenpipa & hade de jättemysigt. de får gärna göras om!

lördag
- då va de party som stod högst upp på listan, riktigt kul. orkar inte skriva om de, men de va  enhelt okej kväll lär jag säga iaf. bra folk, nånstans att vara & för det mesta skratt.

idag
- vaknade upp hos jenny degig som fan & varmt som inihelvet, men sånt man får ta. jag & madde gick upp & tog första bästa buss hem till mig. sär de vart lite snack men snabbt iväg på nästa updrag som va stan. gick runt & kika lite & köpe ett linne & så :) efter ett tag började båda bli lite små hungriga så vi följde magens instink & gick & åt. donken fick de bli. vi tog tio i 4 bussen hem till madde & har nyss bakat kladdkak. så nu ska jag slänga mig i sängen & råglo på one three hill, de är ju söndag.

HEJ


måndag

hej på er!

hoppas allt är bra med er
trots att de är veckans tråkigaste dag,
måndag


började med att klockan ringde på tio över 7, va inte så himla trött imorse konstigt nog. fint väde va de ute & då vart de ju inte sämre precis, kändes som jag studsa upp. pallrade mig iväg till skolan, eller pallrade & pallrade fick faktiskt stjuss. dagen gick hyfsat fort & vi fick tillomed sluta klockan tio över 2 idag. gick hem till jenny & vi spela lite mario & hade allmänt trevligt. fick låna hennes moppe hem, skönt att slippa ta bussen. så nu sitter jag här hemma & ska snart dra i väg & träna.

ser inte precis framemot att få kliva upp 5 i morgon bitti. alla tjejer i 9:an ska nämligen till stockholm för vi ska till riksdagen & tekniska museet. skönt att slippa skolan iaf & lite kul ska de väl faktiskt bli. men får skriva mer om de i morrn. lär pallra mig ivägen nu annars blir de ingen träning för mig idag.

HEJ

söndag

nu ska jag sätta på teven & råglo på one three hill!
jag älskar de.

image5

night

godkväll :)


ja så va denna lördag snart över. lite trist faktiskt. började med bowling idag då, riktigt roligt :) kom hem käkade lite & sånt, sen iväg till alice, kikade lite film med tjejorna först sen kom joina killarna oss & vi drog i gång pipan. mysig kväll :) i morrn är de söndag & de innebär att jag ska sova ut riktigt jävla länge. uuuuuuuuuuuuh va skönt! fast sen ska jag nog & träna. behövs efter denna kalorifiyllda helg. inte bra.

har märkt nu också hur dålig jag är på att blogga!?
jag måste ta & skärpa mig tror jag, eller vad säger ni.

godnatt mina läsare

lördag

godmorgon mina läsare :)

klev upp för ungefär en timme sen, skönt att komma upp i tid för engångs skull. idag anländer mina kusiner från örebro hit. så vi ska iväg & spela bowling runt 3. sen ikväll får vi se vad som händer, kanske lämnar dom med brorsan & drar ut en sväng. men de visar sig. nu tyckte jag de ryckte i dörrn så lär springa ner & hälsa på mina kära släktingar. skriver säkert senare.

HEJ

FREDAG

hej alla underbara, står allt rätt till uppe i hjärnkontoret? ni vet vad jag hoppas på! med mig själv; alltid på topp när de är fredag!

idag va de skola igen då men den här fredagen tycker jag gick ovanligt fort på lillhagen, grymt skönt! efter skolan åkte jag hem & kolla om de behövdes nå hjälp på jobbet men dom hade gjort klart allt. så följde madde med mig till stan för jag skulle köpa friskis kort, så nu nlir de träna,träna & träna inför sommarn! nästan iaf.. ska göra så gott jag kan. ikväll blir de mysis med tjejorna hos emma. skönt med en hemmakväll nångån också, inte för att jag skulle tacka nej till party men no money no funny ;) nej nu ska jag byta om till mysisar & invänta segsara som har vattenpipan hemma hos sig :)





träning!

ja ni, de va inte igår jag träna eller ;)  men idag gjorde jag de! ovanligt för att vara mig, va på friskis med sara, emma & tess. riktigt roligt faktiskt haha. tror jag ska börja gå på lite pass faktiskt. verkar jättebra & jag behöver verkligen träna. är ju faktiskt sommar nu snart & då vill man ju kunna åka & bada!
vad har mer hänt idag då? skolan först då såklart sedan hemfärd & träningen då :) de är väl hur min dag har sett ut. inte roligare än så. i morgon ska vi till vasa & lyssna på en tjej som heter sandra tror jag. hon skulle prata om sex & sånt om jag inte minns helt fel. så de blir kort dag i morgon. börjar klockan kvart i tio & så har vi två lektioner sen iväg på de där då. mycket skönt. nej, nu har jag blivit tillsagd av min kära pappa att jag måste städa rummet, jag orkade faktiskt inte igår, trots hur de såg ut.

så hej på ett tag.

skolan

skolan nu & de är hur tråkigt som helst. va länge sen jag sat vid en bärbar nu, men nu fick jag äntligen tag på en. sitter & renskriver om ett no arbete. skön att de är sista lektionen & vi har eget arbete, brukar bli rätt slappt då. efter skolan blir de inget speciellt. käka & lite sånt. åh vad jag känner att jag inte har nått vettigt alls att skriva! så de känns som jag avslutar här


tisdag

vad händer? har ni sätt vädret ute! fan va trist de känns, jag som hade hoppats på ljusare tider nu men icke. skolan idag va skitseg & i morse hade jag verkligen ingen lust alls att kliva upp. men så tänker man ju varje morgon. så de va bara på med alla kläder & sätta upp sitt risiga hår att pallra sig iväg. nu är iaf skoldagen över & jag tänkte ha lite mys med mig själv ikväll, iaf till nått annat dyker upp :) ikväll börjar väl desperate också? man kan ju HOPPAS på de. nu lär jag plocka undan lite på mitt rum för jag börjar nästan undra om jag har haft inbrott här, eller kanske utbrott?

hejdå så länge.

söndag

så va de söndag igen & hela helgen har gått. tråkigt, helgerna går så fort, de va ju nyss fredag? iaf tänkte skriva ett lite snabbt inlägg inann jag går till sängs, klockan är ju faktiskt tolv. iaf, min helg har vart hyffsat bra, varken på toppen eller nere på botten. i fredags va de film som gällde. jag & madde hade ingenting att göra så träffa vi persson på bussen så vi haka på han upp till marcus & kiakde lite film, trevlig fredagskväll helt enkelt. i lördags va de partaj. va lite problem att fixa dricka med tillslut fixade de sig. va fest i valbo fast den drog vi ifrån ganska snabbt, vet inte riktigt varför. sen vidare till nästa osv, men tillsut så vart de hemmgång & då va klockan runt halv 5. slockna direkt när jag la mig i sängen.

idag har de bara vart massa deg. riktigt skönt lär jag säga, har inte orkat göra så mkt annat heller. tog en promenad med becca som va mycket skönt, trots de trista vädret.
men nu mina läsare  har jag inte mycket mer att tillägg.
 så ni får hålla utsik i morgon!

godnatt

FREDAG

åh va skönt de känns med fredag, de va verkligen nått jag behövde efter denna vecka.
ska snart ner på stan med madde. har inga ärende att springa, tänkte bara gå & titta lite. så hittar man nått fint kanske man får langa fram den "tunga" pålnboken ;) (som inte finns)
ikväll blir de väl bara slappt med film eller så. känns riktigt skönt. men i morgon är de party som står allra HÖGST upp på min lista.grymt kul!
skriver antagligen lite senare för nu lär jag springa till bussen!


addios


3april

redan torsdag, veckorna bara rullar förbi. jag klagar inte. skulle sitta så grymt skönt om de va skolavsultning i morrn & ungefär 30 grader varmt ute. men drömma kan man ju. i veckan har jag inte gjort något speciellt alls. haft lite prov & sånt så de har varit lite plugg, men annars ingenting. i morrn är de nationella prov i engelska också, drygt. men de ska nog gå bra hoppas vi. jag har funderat på att fixa till min blogg också! känns skittråkigt med en helt vanlig. man kanske blir lite mer bloggsugen också om man fixar om den. men lär hitta nån som kan hjälpa mig bara, så om nån är duktigt så hojta bara till. aja, har ingen lust att skriva mer & fingrarna börjar faktiskt sluta fungera, slut på ord i huvet iaf! så då tackar jag för mig & mitt tråkiga inlägg.


godnatt


äntligen

ja, äntligen kan man skriva blogg igen, har faktiskt saknat de lite. skrev inte på hela helgen heller, hade faktiskt ingen ork för de. va iaf fest i lördags & jag hade mycket trevligt (som vanligt) med alla underbara tjejer. sleep over vart de hos alice & vi kom inte i säng förns halv 5 tror jag. gick endå upp runt 8 för jag mådde inge bra. vart bättre senare på dagen iaf & de tackar vi för!

skolan har även börjat & de är någat jag inte tackar för, känns skittråkigt! men får pina igenom  mig dom sista 10 veckorna.. har matteprov i morrn också som jag inte kan alls, usch va trött jag blir på alla prov & de kommer bara fler & fler. ett STORT miuns för de.

idag har jag inte gjort så mycket. tagit de lungt & nåra prommisar har jag klämt in på schemat, riktigt skönt & underbart väder också. de gillar vi.  men nu ska jag pallra mig iväg till min kära säng & kika lite tv.


hejdå


RSS 2.0