sjuk

ja, jag orkade inte gå till skolan idag, eller jag hade ont i huvudet & så. pappa sjukanmälde mig så de va bara att sova vidare, riktikgt skönt. vaknade runt 1 & gick upp. fan va slö man kände sig. men nu mår jag bättre & har faktiskt lite tråkigt. tror jag ska ta en kort promenad lite senare, är skönt att få komma ut.  ska iaf till skolan i morrn, man kan ju inte sitta inne en fredag .

skriver nog sen.

snö

äntligen har de blivit vitt ute. tkr de är så tråkigt när de är helt grått & grönt  när de nästan är februari! aja, va iaf ute & gick i de nya vintervädret ikväll med niklas & vurpa hann han göra också haha, fan va jag garva! men de va faktiskt skit halt, man kände sig som bambi på hal is! men de va ruskigt skönt att få röra lite på sig, när man nästan har suttit inne hela dagen. i morgon har vi sovmorgon skönt säger jag! fast skulle ju helst slippa hela dan men, tyvärr så går ju inte de .. är så trött på skolan nu, längtar till helgen så man får hitta på nått roligt, vi har funderat lite på att dra & åka pulka & grilla. skulle vara riktigt mysigt. men vi får väl prata lite mer om de. åh jag är skit sugen på att gå på bio i helgen också! få äta popcorn & titta på en bra film. de kan man juiförsig göra hemma också men biokänslan är faktiskt mysig. nu ska jag pysssaa.


hejs

hockey!

ja, sånt va de idag. trevligt faktiskt. synd att dom förlora bara, kassst ;) just nu sitter jag & lyssnar på lejonkungen på youtube, haha! på fredag har vi tyskaprov också, jobbigt .. men finns inte så mkt att göra, tyvärr. ska gå & lägga mig snart iaf, tänker varje morgon när man är så här aptrött att jag ska gå & lägga mig tidigt ikväll men de blir aldrig så, fansnar här & så rinner tiden iväg, men vafan ;) måste snart börja komma igång med tennisen lite mer, vill jag iaf, men de är ju rätt dyrt så vi får se :/  men kul som fan. tills dess får jag väl gå ut & gå lite på kvällarna & så kanske. får höra om nin vill följa med mig.  nu är de slutskrivet för idag,

godnatt


plugg&återplugg

ja de känns som denna vecka kommer gå åt rätt mkt till plugg, känns skit trist, men vad ska man göra då, man vill ju försöka anstränga sig lite nu sista terminen i 9:an. har matteprov i morrn så efter skolan drog jag & alice hem till henne & plugga så de ryyykte, eller inte, fasnade mest vid datorn, men lite vart de iaf.  sen vart de pizza & lite sallad, mums. hemfärd vart de runt 5 & nu sitter jag med matteboken i knät igen .. tror jag ska kolla på nått avsnitt av andra avenyn som pause nu. sen läser jag nog bara igenom allt innan jag går & lägger mig, tkr de är rätt svårt att plugga till ett matteprov ..


söndag

ja, så var de söndag igen då & de innbär att man ska upp till skolan i morgon, jobbigt! vi ska iaf se på film hela förmiddan så de är ju rätt skönt, får stjuss av pappa i morrn till skolan iaf, fan va skönt, jag hatar att åka buss, & så kommer man så tidigt till skolan också. helgen har vart okej, fast de va drygt att man var tvungen att gå upp i lördags eftersom vi hade öppet hus, men den dagen gick fort så :) men iaf, klev precis ur duschen, åh vad jag älskar & duscha, så har satt på mig lite mys kläder & tagit ett stort glas oboy. sen blir de läggdags för mig, är så trööööttt. orkar inte skriva mer nu.



heejjjdåå



mm

sitter & lyssnar på musik & väntar på att simon ska bli klar med de han nu håller på med så vi kan dra iväg till ica maxi & köpa nått gott! mums. fast jag borde nog köpa nått nåyttigt, så får kolla på de, är skit sugen på baguett , så får bli nått sånt. nu ska jag gå & tjata lite på simon så han blir klar nångån.


heeej

home

idag va de kortkort dag. gryyymt skönt! började kvart i tio med so i 20 minuter. sen bar de iväg till kastvallen för att åka lite grillor. rättkul :) tog tio i 12 bussen till söder & mötte mamma så gick vi & käka på american take away. trevligt & mkt gott :) vart 1 bussen hem & nu sitter jag här. ovanligt va? ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. men kanske hyr nån film eller nå? skriver mer sen.

komp.

de känns som jag aldrig skriver nu förtiden, inte ofta iaf.  får börja skriva lite mer nu. idag har de som vanligt varit skolan, skönt att vi hade sovmorgon iaf. helt vanlig skoldag, har inte hänt nått speciellt. i morgon är de freeeedag & vi har komp, så vi går bara till lunch :) så ska åka & äta lunch med mamma i morrn, pizza eller nått sånt onyttigt blir de väl .. aja. är tagg somfan tills på lörrrdag iaf. fest då ju :D på söndag ska jag & spela tennis men sterley. de ser jag framemot :) hon är grym har jag hört, så jag får de tufft ;)  men de är så de ska vara. nu ska jag gå & tvättabort sminket & lägga mig & kolla på film.


godnatt

plugg

ja, ikväll ska jag försöka ta & plugga lite. tråkigt, men de måste ju göras.
idag var vi först på återvinnigen med klassen, tråkigt & kallt, sen följde jag med alice hem ett lite tag, drog ner på stan & mötte jenny & gick & käka :D på java, skitgott. sen bar de iväg till borgis & kolla på mediaprogrammet. lät faktiskt kul att gå där så jag kanske väljer de :) sen åkte vi till polhem & kollade på livsmedel också, de lät också bra, så får lite beslutsångest här ;) men jag tror jag tar media först iaf . åkte hem runt 2 iaf, kändes inte som de var nån ide att åka tillbaka till skolan. träffade jenny&madde ett tag sen gick jag över till olsson & vi gick till ica :) meeeeen nu ska jag få arslet från stolen & gå mot läxböckerna ..


helgen

de va ett tag sen jag skrev nu, har inte alls haft nån luste eller orkar.  men iaf,  tänkte berätta lite hur min helg sett ut .. de började med fest i fredags, som alltid är lika trevligt!  vi var iaf hos alice först på förfest, sen drog vi iväg med tio i åtta bussen till lokalen för vi skulle ha själva festen där. de va faktiskt oväntat roligt  ;) trevligt folk & massa skratt, tror jag iaf (a) vi tog halv ett bussen till stan & gick till max & käka där, fast jag käka inte men iaf. sen när alla hade käkat så drog vi hemmåt. på lördan va man lite halv risig men sånt man får ta. jag, jenny & sne gick ut till lokalen & städade upp lite sen drog jag hem o käkade & tog de lungt, kollade lite avsnitt av OC också :) på kvällen drog jag, sara, backman & gille hem till jenny & sne :) spelade lite vem vill bli miljonär, (som suger) ;) sen kollade vi lite på number 23, den är faktiskt bra, har sett den förut också men :) vi tog tio i två bussen hem & faan vad trött jag var. tur att jag kunde göra nåttt åt de iaf ;)
de enda jag har gjort idag är nog att jag har hjälpt till att färga håret på jenny.  hon färga rödbrunt, fast de vart typ rött mitt på huvudet & brunt nere i håret, men de vart faktiskt snyggt!!  nej nu har jag skrivit mkt. ska nog ta & kolla tv eller nått nu, borde egentligen  plugga lite, men vem orkar (?) inte jag iaf  ;)

....

grattis, bror

 ja mín käre bror tog körkort idag, & fan va glad han va, men de förstår jag ju :D själv har jag vart på stan hel dagen, eller iaf från vi sluta skolan, trevligt men ont i fötterna ;) nu ska jag gå & träffa mina nära & kära & vara lite social. :)




seeya


hahah ;)

använder du rymdkläder? för du har en kropp som inte är av denna värld.

dansdansdans

ja jag glömde helt bort att skirva igår, men de är ju inte hela världen så jag skirver nu ist . hela eftermiddan idag har vi dansat. jobbigt, men rätt kul endå, haha, är inte så här skit taggad inför estraden i morron men de är ju obligatorist för oss så man lär ju pallra sig dit. 
idag har jag ingen anig om vad jag ska hitta på, men nått ploppar väl upp :) nu ska jag iaf ta de lungt efter allt dansande & kolla på oc tror jag ;)  


skriver sen om jag kommer ihåg (a)


ut&gå

är vad jag ska gör nu, tror jag iaf :) jag & madde ska träffas så får vi se vad vi hittar på,  nej nu ska jag dra mig i kragen & komma ifrån datorn ;)  skriver mer sen iaf -

bajbaj

valbo,

kom precis hem från valbo nu, skönt att man fick nått att göra den här dagen, söndagar brukar jämt vara så tråkiga.
var väl rätt trevligt där iaf, fast jag hittade ingenting. käkade på donken också, eller jag tog en paj & så, gooottt :)
vet inte om jag ska hitta på nått nu ikväll, men jag tror inte de. är lite sugen på att baka nått & sen krypa ner i sängen & kolla på nån bra film, man lär ju passa på att äta onyttigt nu inanna hård träningen börjar ;)  nej nu ska jag gå ner & kolla om vi har nå ingridienser, sen blir de formodlingen kladdkaka :D

Om du skulle vara en meny på McDonald skulle den heta McLäcker. ;)



 


igår/idag

igår va de roligt må jag säga :) först gick jag, jenny, sne, gille, backman & olsson o käka på amigo, riktigt gott, efter de vart de riktning mot ica & sen hemmåt, stod o fundera i typ 1294950568 år vad vi skulle hitta på, lite små tråkigt men till slut tog vi lokal nyckeln & drog dit & spela wii :D de är så himla kul, man skrattar fan hela tiden. jag drog väl hem ungefär runt halv 3 tror jag, oså va den aftonen slut :)


idag väckte mamma mig runt halv 1, åh usch va trött jag var, så jag somna om ett tag till & klev upp runt halv 2.
ringde nyss madde & fråga om hon ville följa med till valbo o de ville hon :D så ska väl ta & börja fixa mig nu så kanske mamma kunde stjussa ut oss sen,  fårhoppas de, de är så jävla dryyygt att åka buss.


skrver kanske sen :)

mys igår :)

igår hade jag mkt trevligt, inte i skolan, men senare på kvällen. vi va hos alice på kvällen, rikitigt mysigt. hade lite problem med att fixa dricka men de löste sig tillslut :) jag & jenny åkte dit runt 7-8 tiden lowe var redan där :) , så fixade vi oss lite smått & sen satte vi hos tills bords & då hade olsson kommit också. vi spela lite kort men de va inte så länge, hah, efter ett tag kom fille, adde, micke, fernström & viktor, väldigt trevligt. snackade & hade de almänt roligt :) nåra drog & sen kom persson också :) efter det började kvällen lida mot sitt slut,  eller iaf för min del, va rätt trött så, jag & olsson tog tio i ett bussen hem. kom hem & satt mig vid datorn lite sen vart de säääängen, va så skönt att man slapp gå upp till skolan nästa dag :)

kanske lägger in lite bilder sen ifrån kvällen :)

byebye

muuusik

ja, jag älskar musik. men iaf, igår skrev jag inget, va så jävla trött & kände inte att jag orkade. men nu har jag nya krafter. ;) Idag har de bara varit skola &nu sitter jag här igen (som vanligt) . ska kanske ner på stan sen med madde men hon lät inte så sugen så vi får se, hah. nej nu ska jag ner & fråga pappa ner de blir mat, börjar bli lite smått hungrig :)



dont fallow my footsteps,

you ani't gonna like what you gonna see,

find your own way and walk there,

because if you knew,

you would never wanna be like me.


hejdå på ett tag ;)


tråkigt,tråkigt

PERSONLIGT

01. Vad heter du?
anna
02. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? oj, ingen aning.
03. Vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? inte den blekaste.
04. Vilket stjärntecken är du? vågen
05. Vilken årgång är du? 1992
06. Vart bor du? gävle
07. Bott utomlands? nej
08. Flyttat antal gånger? 2, tror jag
09. Vart skulle du vilja bo? där de är varmt kanske.
10. Vilken skolklass? 9a
11. Vad vill du bli när du blir äldre? säg de.

UTSEENDE

01. Hur lång är du? 176, tror jag :/
02. Hur mycket väger du? ingen komentar.
03. Hårfärg och frisyr? brunett & upsatt just nu.04.
Ögonfärg?
blågröna tror jag, eller dom kanske är gröna?
05. Mest nöjd med? ehm, vet inte
06. Minst nöjd med? mycket
07. Skostorlek? 38, oftast
08. Glasögon? nej
09. Har du några piercingar/tatueringar? piercing i naveln.


FAVORITER

01. Filmer? de finns många,
02. Låtar? oj, vet inte
03. Årstider? lätt sommar.
04. Mat/dryck? tacos kanske & cola.
05. Djur? vet icke
06. Färg? röd kanske.
07. Parfym? paris hilton
09. Ämne i skolan? inget
10. Sysselsättning? inte mkt va de iaf..


KLÄDER

01. Vad använder du just nu för jacka? en svart everest.
02. Vad använder du just nu för skor? ett par svarta vagabond
03. Favoritfärg på kläder? ehm, svart eller vita?
04. Favoritmaterial på kläder? hmm?
05. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? det jag har nu, mjukisar & tjocktröja.
06. Favoritaffärer?
oj, finns många bra
07. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? vet inte, men rätt mycket iaf.
08. Favoritmärke? jadu, vet inte?
09. Vad har du för tröjstorlek? S


DITT RUM

1. Stort, litet eller mitt emellan? har rätt litet rum fakiskt
2. Vilken färg på tapeterna? typ caffelatte färg, om ni förstår (a)
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? jadu ..
4. Vad vill du ändra där inne? större säng
5. Vad har du där inne av följande: a,b&d
a) Säng
b) tv
c) fotöljer
d) garderob

e) bord
6. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster?
träd
7. Vad gör du oftast i ditt rum? sover, datan & teven
8. Favoritpryl i rummet? sängen måste jag nog säga


städa

kom precis hem från skolan nu, skööönt.  fick information idag om att vi skulle söka linje på internät, har faktiskt ingen aning om vad jag ska söka, eller jo jag tror jag ska ta typ sam.media fast de känns rätt tråkigt eftersom de blir nästan samma sak, bara mer plugg, men vi får se, är lite sugen på att bli tandläkare faktiskt (a) hahah,

nej nu ska jag faktiskt ta & städa, sen ska jag nog träffa madde, hoppas jag :)
kanske skriver mer sen,


if you don't show it ....
do you really think i can know it?


hejs


blandat,

åh, i morgon börjar skolan igen, dryyygt. har vart skitskönt med lov iaf, men länge tyckte jag inte att de va. tråkigt, har inte gjort nånting typ heller, de endå roliga har typ varit nyår.  de va verkligen skit kul, först så va vi tjejorna hos lowe, där vi käkade tacos, drack & hade allmänt trevligt ;) sen runt 9 sakna vi grabbarna lite så vi drog i väg till viktor & fortsatte parta där, kanon kväll. hemgång vart de väl runt 3, 4 tiden, de va rätt skönt endå att komma hem & få krypa ner i sin säng, sara henka på hem till mig & sov här hon med :)

nej, nu ska jag nog ta & sätta på nån film, OC tror jag de får bli, alltid lika bra :)

godnatt


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0