ingen runbrik?

fredag vattenfall, sång & deck.. för vissa iaf ;)

ikväll ska jag dra mig ner mot stan & kika lite på crusingen :)
sen blir det väl hem och ta det lungt bara.

sara bazeli, ditt jävla offer


thoren

tordag, skola och förhoppningsvis sista dagen innan helg. tror vi skulle få vara ledig i morgon om vi redovisar våran film idag och det ska vi ju göra. nu är det bara lowe som fattas som har försovit sig.. men hon kommer nog snart. I helgen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på men det blir nog lungt.

nu ska jag gå och möta lowe


filminspelning

ojojoj, äntligen klar! har fått i uppgift i skolan att göra något med reklam, så denna dag har jag, lowe,sara, elin och matilda ägnat åt oss försöka spela in en reklamfilm. det har tagit tid, blivit mycket skratt och en del otålig miner.. men som sagt, äntligen klar :)

ska snart hem nu och sova.. behövs efter en sån här dag ;)

trött?

jag har fan varit trött hela dagen! kanske börjar bli sjuk.. igen? nej jag hoppas inte de, är nog skoltrött bara, fast det är andra veckan i skolan. Hur ska detta gå? Slapp dag i skolan, slapp dag hemma.. skönt kan jag tycka ibland.
Nu ska jag iaf lägga mig ner och läsa en bok som vi har uppgift att läsa ut på ca en vecka.

/ag

monday

ja, då var de måndag igen.. jag förstår inte hur helgerna kan gå så fort? de lär väl vara för att man har så roligt. min morgon började iaf med att väckarklockan slog på halv 8 och jag va trött som jag vet inte vad? jag somna om ett tag till under det varma täcket så jag höll på att missa bussen också, härlig start på dagen ;) hela förmiddagen i skolan fick vi sitta och läsa på bibblan, riktigt skönt. gick tillbka till skolan åt lunch.. efter det var det matte på schemat så vi fick några uppgifter och sedan vart det hemgång :) eller vi gick ner till stan och inhandlade lite grejer och sedan käk på donken :) tog 20 över 6 bussen hem.

sitter och pratar med godde nu och är så jävla avundsjuk på han eftersom han ska tillbringa den här veckan i grekland! kan ni tänka er vad härligt. tror jag nästan ska hoppa i hans resväska och följa med.. drömma kan man ;) tänkte iaf bara säga att han får ha så jävla kul och inte supa ihläj sig ;)

godnatt

godnatt

nu är de strax dags för sängen men innan de tänkte jag bara slänga in en bild ifrån i fredags ;)

yee

slappdag

hej min läsare!

slappdag kan jag väl inte påstå att det har varit eftersom jag har jobbat tills nu, men snart blir de filmtittning och mys! har faktiskt tänkt att bara ta det lungt idag. ska snart iväg och hämta min cykel hos lowe sen hem och käka nått :) i morgon är det skola igen & jag hoppas faktiskt att vi börjar dra igång snart.. känns så segt med introduktions veckor som aldrig tar slut..

nu sitter sara otåligt & väntar på att vi ska gå, så det är väl lika bra att göra de :)



lördag

hej allihopa!
hur ligger luggen?
ni vet vad jag hoppas på ;)

med mig är de helt okej faktiskt,lite trött & sliten från igår  bara men vde är de väsrt :) vi dansade, sjöng och skrek oss hesa! hur kul som helst! sen var det ju lite tråkigt att det slutade kl 1.. så då vart de yra på stan ett tag sen åka hem och lägga sig i sängen.. de va himmelriket. somna på en sekund och vaknade sen runt 10. upp och hoppa för jag och becca hade lite planer att åka till stan, fast sen uppstäckte vi att ingen hade nån lust så det får bli en annan dag. Så min dag idag blir väl att tillbringa här och framför teven för sen kl 16.00 blir det till och jobba.. usch

det var nog allt från mig, ciiao

ny design!

får tacka fia tusen gånger för min nya design! Så i fortsättningen hoppas jag att uppdateringarna här ska bli lite flera :)

3:dagen

ja det här var min tredje dag på thoren buissnes school & jag trivis redan riktgit bra!
Va i hemlingby med klassen idag.. vi gick tipsrunda & skulle lära känna varandra :)
när vi kom tillbaka till skolan va de fullt spring på lärarna som skulle presentera sig
själva på 10 minuter. var väl ganska roligt, skönare än en vanlig lektion iaf!
Efter skolan kom lowes mamma & hämtade oss :) ruskigt skönt at slippa bussen..

väl hemma satt jag mig här innan jag bestämde mig för att gå iväg till ica. godde
följde även med :) vi tog en runda sen vart  de filmtittning hos familjen godin!
niklas kom & gjorde oss sällskap också :) trevlig kväll!

nu ska jag snart slå på greveholm tänkte jag, finns det nå bättre?
nej

godnatt

hm

som ni ser, ser bloggen helt förjävlig ut! höll på att testa lite olika bilder &sån men sen när vi äntligen hade fixat de jag ville ha så glömmde vi att spara så nu ser den ut som den gör.. ska försöka fixa de när jag har tid & ork.

iaf så sitter jag hos en sönder bränd sara som nyss har kommit hem från turkiet :)
vi har nyss kikat på film eftersom vi inte har ork till så mycket annat. Ska väl snart gå hem & ladda inför
våran 2:a skoldag.. på onsdag ska vi till hemlingby också, jippi

nu ska jag avrunda här med att jag hoppas på en sol i morgon,är så trött på skit vädret!

hej

RSS 2.0