grattis

JENNY som blir hela 16 år idag!

lördag

lär säga eller rättare sagt skriva att de va aslängesen jag skrev. har verkligen inte orkat! men nu är jag tillbaka & ska förhoppningsvis uppdatera lite oftare ;)

eftersom det var så längesen jag skrev så vet jag inte riktigt vart jag ska börja.. igår tog brorsan min studenten iaf, riktigt kul för honom lär jag säga & i morrn ska han flytta till örebro! gaah va stor han börjar bli ;)

de vart även fest för oss tjejer.. grymt kul lär jag säga :) va på stan & "firade" & hejjade på alla fina studenter!

sitter & kollar fotboll med sara & becca nu.. myspys :) får se vad de blir senare ikväll men de lutar väl mot att bara slappa & hyra nån bra film! men nu har jag inte tid att sitta här mer för nu vill jag se på matchen! :D

studentfirande :)
studentfirande :)

söndag

är det bara jag som tycker den här helgen har gått ovanligt fort? känns som de nyss va fredag.. men de kanske är för att schemat har varit fullspäckat med saker!

jag gör en kort sammanfattning av helgen (för ovanlighetens skull) haha

ifredag va vi iaf hos johanna & grilla med tjejerna och efter ett tag joina killarna oss med brännboll & annat roligt. grym kväll lär jag säga.

i lördags
började dagen med stek, stek & åter stek hemma hos becca. SKÖNT. lite senare drog vi oss ut mot vårvik där vi grillar marsmellows & annat gott. vart även en omgång brännboll där också.. åkte hem till jenny & mös lite där sen skillde sig jag & alice från mängden & åkte iväg för att träffa honken & simon. Vi snackade & hade allmänt trevligt. när kvällen börja lida mot sitt slut började vi vandra hemmåt & då hade vi sällskap av godde & niklas också :) kom i säng runt halv 5 & då kan jag lova er att min säng var guldvärt!

idag har jag bara slappat & gått en runda med olsson för att köpa glass & prata lite. skönt. Nu ska jag snart iväg med lowe & käka på amigo.. ska bli riktigt jävla gott lär jag säga!

ciaao

RSS 2.0