sun

fint väder idag igen, grymt! man får hoppas att de börjar bli en vana bara :)
nu ska jag kila över till becca & steka :)

HEJ

helg

godkväll mina underbaringar :)

hur skönt känns det inte med helg då? ojoj vad jag har längtat. Nu är de inte långt kvar eller & i skolan gör vi typ ingenting, mest sitter, så det känns skönt..

idag ska tjejerna hem till johanna & grilla. Det är behövande efter en lång tråkig vecka! 
i morrn blir de förmodligen också grillning :) men i vårvik elelr nånstans.. har hört att
de ska bli fint väder till helgen också, så de ler vi för!

nej ni, nu ska jag iväg & få grilla mina efterlängtade korvar!

tjaooi

SOL

ska snart gå till kisoken & köpa glass, sen ska jag & sara sätta oss på min baksida & spela kort eller nått :) gaah va skönt de är ute!

var även i vårvik idag med alice, emma, julia, sara, wappe & alex! riktigt mys..
hade bara två lektioner idag så de har som sagt varit stek hela dagen ;)
nej nu ska jag kirra glass & bara njuuuta av livet.. för just nu har jag inget att klaga över :)

open your eye's

sommar snart?

känns verkligen som att sommaren är på väg nu! åh va skönt..
har verkligen sätt fram emot den hur länge som helst så ett
plus i kanten för denna underbart soliga dag!

måndagkväll

godkväll mina läsare!
hoppas allt är bra med er,
fast de är måndag & en hel skolvecka
framför sig ..

nu var det ett tag sen jag skrev igen. Har faktiskt inte alls haft nån lust.. men kända att jag vart lite blogg sugen nu så då ska man väl pass på.

en kort sammanfattning av min helg får ni här;
i fredags sammlades som sagt hela gänget hos lowe & rökte vattenpipa & snacka.
riktigt mysig kväll, en tummer upp!
i lördags bestämmde vi oss tillslut för att vi skulle festa! bra val av oss tycker jag även fast backen stupa neråt ett tag under kvällen, men de är väl sånt man får räkna med? Det sluta iaf med att vi hamna på stan (som vanligt) & som jag tycker är helt värdelöst! Jag & alice åkte hem runt 4 kanske & då vart de sängen på engång, hur skönt som helst.
i söndags vaknade man &  mådde bra vill jag väl inte påstå att jag gjorde.. usch, men under dagen så vart det väl lite bättre, fast jag & alice va som två döda sillar! Som pricken över i skulle jag jobba också, 6 timmar.. va nästan så jag höll på att dö..

idag var de skola som vanligt, men de snackas massa om strejk & sånt så vi får se hur skolveckan ser ut.. får hoppas på att den blir kort! :)


16 skoldagar kvar! wiihho

igår/idag

igår åkte jag & alice hem till lowe efter vi varit & lyssnat på va de nu va på legenden.. hos lowe va de som vanligt de gammla vanliga trevlig gänget! så de vart  lite pipa & mys bara. Jag & alice drog iväg hem till honken efter ett tag & kikade lite film, eller det vart mest prat, men de va lika mysigt de! sen åkte vi väl hem runt 1 & då vart de sängen på en gång, innan man hann komma inannför dörrn kändes de som.


Idag eller nu snart ska jag ner på stan med becca. Hon skulle kolla på morsdag present. så de blir väl att dra på stan ett tag innan de blir hemgång. Får se om de blir lite party idag, men de hoppas jag verkligen på. Va ett tag sen sist så de skulle vara kul. men de lär ju visa sig..

hejs

stan

sådär, nu har jag städat rummet & är reda för att ta en runda nere på stan med alice! ska bara dra på mig en tröja så jag sedan kan kila iväg till bussen..

kvällen ska jag tillbringa med alice! ska bli riktigt mys, kika på film & sånt blir det nog :) får se om de blir nå fler tjejer också :D blir ett kort inlägg det här för nu lär jag skynda mig om jag ska hinna med busssen!

hejdå

torsdag

hej allihopa!


idag gick skolan förvånansvärt fort! torsdag brukar vara lite sega men inte denna. på slöjden sydde jag in min klänning jag ska ha på skolavslutningen så att den vart ballong. (stavning?) den vart helt okej i alla fall.

ikväll ska jag nog hem till julia & röka lite pipa & proppa i mig godis :) så de blir en riktigt tjejkväll! mysigt..
har inte så mycket mer att tillägga.. så ha en bra torsdag allihopa, för de tänker jag ha!

HEJ

vinnare

ja, tänkte faktiskt bara slänga in ett inlägg om att vi vann de här "tema fotot" när man skulle klä ut sig & sånt! av alla 9:or i gävle. trodde aldrig vi skulle vinna, våran va inte ens bra.. men ibalnd förvånas man får man ju lov att säga & vissa gånger på ett bra sätt.

såhär såg våran bild ut

image7
oså står det " our future is so bright we have to wear sunglasses"

promenad

ja, nu ska jag snart ta en prommis med becca. Vi skulle egentligen ha åkt & tränat idag, men ingen av oss orkade eller va på humör så de får bli en promenad istället :) men nu kommer hon snart så lär kila & dra på mig ett par mysbyxor.. nästan ett måste när de är prommenad dax ;)


tjao

tisdag-

hej allihopa!
läget på topp?
får hoppas på de iaf :)


nu var de jättelängesen jag uppdaterade igen! kommer inte ens ihåg när de va sist & då är de illa. men som jag sagt så många gånger förr så ska jag försöka bli bättre på de.

under tiden jag inte har skrivit nått har det inte hänt nått speciellt, kanske därför jag inte har tänkt på att skriva? har iaf bara tagit det lungt träffat vänner & tränat den mesta tiden :)

idag började dagen med sovmorgon faktiskt! hur skönt som helst.. så gick till skolan & vi hade väl tre lektioner tror jag sen bar det av till konserthuset där vi skulle kolla på en teater. "dont forgett ti kiss your mother goodbye" tror jag den hette. tyckte den va riktigt bra faktiskt, över min förväntan iaf. trodde man skulle få sitta & sova men de va lätt att hålla sig vaken där kan jag lova. När teatern var slut så drog sig alla tjejerna ner mot stan, vi käkade & gick runt ett litet tag & sen åkte vi alla åt varsit håll hem. sen kom vi fram till träningen som skulle börja kvart över 6, trodde vi.. (jag & becca) så efter mycket stress & hagelattack visade de sig att det inte va nån träning då! surt tänkte vi men vi tog oss mod & gick ner till stan & gymma ett tag. va sköbnt de också faktiskt. bussen som förde oss hem var 20 över 7 bussen & efter de va de framför teven jag tillbringade mina 2 timmar till.. och nu sitter jag här, fast jag borde plugga. så nu ska jag slänga mig på sängen & försöka plugga. men om jag ska vara ärlig så tror jag att jag kommer somna.. ja så trött är jag.

goodbye

14 maj

fan va svårt det är att komma på rubriker?! blir tokig..

godkväll i alla fall mina läsare!
hoppas allt är på topp med er,
för med mig är allt uppe på dom högre höjderna ;)

idag började min dag som den brukar mitt i vecka med skola. lika tråkigt som vanligt men.
efter skolan kom höjdpunkten på dagen, (trodde jag i alla fall) jag & pappa skulle ju som sagt åka & köpa en cykel. Men när vi väl kommer dit va dom som jag ville ha slut! så de va bara att åka hem igen de. OCH tur va väl de, för när vi kom hem ringde mamma & berätta att hon hade vunnit en jävla cykel, vilken jävla tur man får ha då! skiter faktiskt i hur den ser ut, bara man kan cykla på den så är jag nöjd. Så i morgon, ska jag åka ner till mammas jobb runt 12, vi är ju nämligen ledig i morrn också, så jävla skönt, i alla fall, så ska vi käka lite lunch & sen ska jag cykla hem, fan va skönt. så ska snart ta & krypa ner i sängen & kika lite oc tror jag :) ser ju faktiskt framemot morgondagen.

ha en trevlig torsdagskväll & håll utskik efter nya uppdateringar om ni är nyfikna. för nu ska jag sova.

onsdag

onsdag, mitten i veckan & sista dagen i skolan för mig denna vecka. Vi har nämligen studiedag i morgon & på fredag ska jag till stockholm. Kusinen min konfirmerar sig så då lär man ju åka upp & kolla. Ska även passa på att kika på lite skolavslutnings kläder, det börjar ju bli dags nu, och gävles urval av kläder har ju inte så mycket att erbjuda!

nu efter skolan ska jag & pappa åka & kika på en cykel till mig. hoppas vi hittar nån billig, för min gammla kärringsnurra är det punka på, men den är inte mycket bättre när det går att cykla på den heller för då känns det som cykeln ska rasa ihop vilken sekund som helst..  så får hoppas på det bästa efter skolan.


nu ska jag faktiskt gå & jobba lite. Måste bli klar med en sak innan fredag, så lika bra att sätta igång!

HEJ


13/5

hej min läsare!
är humöret på topp idag? ni vet vad jag hoppas på.
med mig själv; har inget att klaga på :)


är i skolan nu. har svenska som jag tycker är ganska så tråkigt, men kan i alla fall glädja mig med att de är näst sista lektionen. Vi har bara gympa efter & lillhagens gympapass brukar oftast inte vara så jobbiga!

den här dagen ska jag ägna åt att träna & plugga! inget jag ser framemot, men har inte så många alternativ att välja på. Är knappast så långt kvar i skolan så dom sista krafterna borde man kunna lägga på lite plugg.
så nu kanske jag ska sluta blogga & jobba ist. de behövs!

ciaao

skönt

ja riktigt skönt med fredag lär jag säga! veckorna går så fort nu tycker jag, hänger knappt med själv. skolan idag gick hyffsat fort. vanliga lektioner som man kan spy på men annars var de bra, tror nog vädret har lite med att jag är så glad också. Man blir helt enkelt på bra humör när solen tittar fram & sommarkänslorna börjar krypa i kroppen.

Íkväll ska tjejerna hem till alice & käka mat & ha en massa mys! ser fram emot att bara få slappa & äta massa god mat. Så nu ska jag plocka undan lite på rummet sen kommer nog madde också :)

kanske slänger in ett inlägg hos alice också. Annars, ha en bra fredag!

ciiao

skolan

ja ni mina läsare, sitter just nu i skolan på en lång & tråkig svenska lektion. Men eftersom vi får använda datorerna till våra arbeten så går tiden lite fortare så tur är väl de. Efter svenskan har vi bara gympa kvar sen slutar vi, skönt.

idag ska jag träffa linn ett tag efterskolan & sedan iväg & träna. De var ett tag sen nu så de ska bli skönt även fast de är segt att komma i gång.
Ikväll vet jag inte vart jag hamnar.. antingen blir de väl bara hemma & mysa framför teven eller ut & träffa nån, men de lär ju visa sig.

men nu mina damer & herrar lär jag återgå till mitt tröga arbete innan jag får IG ;)

home

ja nu är jag hemma & det känns otroligt skönt! de skrämmer mig faktiskt lite hur mycket man kan längta hem, även fast gävle är en trist stad & de finns nästan ingenting att göra här så trivs jag, men nu är jag i alla fall hemma & en tumme upp för de! Har varit väldigt bra på mallorca, för den mesta tiden :) solat & badat har väl varit huvudpunkten & den klagar man inte över.

Idag hade jag väl tänkt att umgås med mina nära & kära & få höra lite vad som har hänt medans jag har varit borta, man får hoppas att man inte har missat allt för mycket bara ;)

Ska snart försöka ta mig i kragen & fixa min urtråkiga blogg. Är så tråkigt att skriva i den, vill att den ska vara mer personlig, så de ska jag försöka fixa när jag har tid & ork.

nu ska jag gå & fixa mig & förbereda mig för en promenad tänkte jag :)


mallorca

RSS 2.0