haha

En ung man går in på en mack för att köpa kondomer. Mackföreståndaren förklarar att det finns förpackningar med tre, sex eller tolv kondomer, och frågar mannen vilken han vill ha.
- Tja! (säger yngligen inte så lite kaxigt), jag har dejtat en riktig het tjej i några veckor och ikväll har hon lovat att jag ska få sätta på henne. Vi ska äta middag hos hennes föräldrar och sen sticka hem till mig och göra det. Och när hon väl fått smak för min lille vän lär hon vilja göra det hela natten, så ge mig ett tolvpack.
Mannen köper sitt tolvpack och åker därifrån.
Senare samma kväll, vid middagsbordet hemma hos tjejens föräldrar, frågar den unge mannen om han kan få be en bordsbön. Han börjar be, och fortsätter och fortsätter.
Efter några minuter lutar sig tjejen över honom och viskar:
- Du har aldrig berättat att du var så religiös.
Han viskar tillbaka:
- Du har aldrig berättat att din pappa jobbar på en mack.


nu ska jag pysa till sara, hejdå :)


.

Dagens klädsel:  mysbyxor & randig tröja
Dagens accesoarer: örhängen
Dagens frilla: uppsatt
Dagens smink:  mascara
Dagens bästa: tjejmyset hos sara
Dagens sämsta: allt tänkande
Dagens köp: ingenting
Dagens sysselsättning: friendsen
Dagens humör:  GLAD

onsdag

godmorgon mina underbara läsare. sovit gott? hoppas på de iaf.

idag ställde jag klockan på halv 11 eftersom jag skulle ut & gå med becca. gick väl hyffsat bra att komma upp, bättre än förväntat iaf. vi gick ner mot bomhuscentrum jag skulle ju byta mitt bankkort. de fixade dom på banken på 1 minut, dom sa att dom skulle skicka hem ett nytt så de skulle ta ungefär 4 dar, så de står jag väl ut med. idag blir de stan igen då som jag sa förut. sen ikväll blir de tjejmys hemma hos sara med singstar & godis, riktigt mysigt. anatar att jag berättat mer om de i morrn. nej ni, nu nu lär jag få arslet ur vagnen & börja fixa mig så de blir nå stan idag :)



tjao


tisdag

redan tisdag, usch loven går så fort! är ett tag kvar inann skolan börjar iaf. idag började min dag med att klvia upp (som vanligt) trött som ja, jag vet inte vad. tog mig en snabb dusch för att sedan bege mig till staden med madde. eller madde skule sola så jag följde henne. jag skulle ju endå köpa råttmat också. efter solning & min inhandling vandra vi ner mot stan. både jag & madde skulle kolla på hurdkräm.. efter att vi hitta de åkte vi hemmåt. senare träffade jag sara becca & nåra fler. kvällen slutade hemma hos olsson. fast alla tyckte jag va så dryg, iaf olsson. bara för jag "fnittra" hela tiden. men de är egentligen bara han som har dålig humor, men nog om de. i morgon tror jag de blir stan igen, eller madde ville ner & kika lite tror jag så då följer jag gärna mer, även fast jag vart ner på stan varje dag nu sen södags tror jag. i morrn blir de morgongprommis med becca också! eller runt 11 skulle vi gå. ska blir riktigt skönt. men nu ska jag avsulta datavärlden & försvinna in i tvvärlden tänkte jag. så godnatt min läsare.

staden

HEJ & oj nu va de längesen jag skrev här, ledsen för de & hoppas ni inte saknat mig allt för mycket ;) hoppas också att allt är toppen med er. med mig själv då,  jo jag ska inte klaga.

ja ni, min helg har vart en blandning av fest & släktträff. inte samtidigt då såklart.
i fredags va de party & vi hade förfesten hemma hos mig. mamma & pappa hade ju åkt till sugan så va ensam hemma. riktigt skönt de. va iaf party i fredags & vi hade förfesten hemma hos mig. drog iväg till olssons lokal lite senare men vart inte kvar så länge... vart sedan stan en snabbis sen hemmgång för mig & sara. helt okej kväll. man fick inte sova ut på lördagen heller för jag & simon skulle till stugan & träffa släkten & äta påskmiddag osv. kusinerna var där också så de va trevligt. avresan gick ganska tidigt på söndag som jag faktiskt inte hade nått emot eftersom de endå inte finns speciellt mycket att göra i stugan på vintern.
de va väl ungefär hur min helg såg ut, så nu vet ni.


idag vart de stan med lowe, tessan & johanna. mysigt. först gick vi runt & kika lite & sedan vart de käka på mc'donalds, gott OCH onyttigt, men de får man väl vara ibland. johanna åkte hem efter de men vi andra tog en till runda i alla butikerna, synd bara att man ska hitta allt fint nu när man inte har nå pengar. jag & tessan följde iaf med lowe hem sen där de vart vatorn & tjejsnack. efter ett tag joina persson oss & fille kom inte långt efter, trevliga pojkar de :) jag gick väl hem ungefär runt 8. just nu sitter jag & lyssnar på en låt som persson spelade upp idag hos lowe, 'pictures of you' heter den. väldigt bra. så nu ska jag fortsätta lyssna på den & njuta av livet, för de är väl de man ska göra, eller vad säger ni(?)

adios

LOOV!

fan va skönt med lov, kunde inte kommt lägriare. va så trött på skolan & alla jävla mornar man är tvungna att kliva upp. men nu slipper man sånt, iaf i en vecka. kunde inte skriva igår, eller bloggen va så himla seeeg så jag sket i de. idag värker de gå lite fortare, som tur är. igår va de riktigt tjejmys. vi var hemma hos alice & kolla på film & drygga massa. jag hade mycket trevligt.  jag & lowe tog tio i 12 bussen hem. hade ju faktiskt tillbringat hela dan hos alice :), jag klagar inte men visst är de alltid skönt att komma hem. i morse vakna jag rätt tidigt igen, runt 11. hitta ingen mening med att ligga kvar i sängen så jag klev upp. ikväll blire iaf party, vet inte riktigt vart, men lowe, sara, emma, tess & malin kommer hit senare ikväll, så ska vi ha lite tjejmys inann vi drar iväg. men nu lär jag gå & städa upp lite här, får ju faktist fint besök ikväll :) skriver lite senare om jag har tid.



tjAo

onsdag

så va de onsdag igen, fast den är ju snart över. riktigt skönt. idag gick skolan faktiskt rätt fort, de är väldigt ovanligt för att vara en onsdag lär jag säga, de brukar vara dom absolut segaste förmiddagarna som finns, man smälter nästan bort av uttråkning. men iaf, efter skolan följde jag med linn hem & åt lite mellis. väldigt gott, mackor & oboy, fick efterrätt också, kommer inte ihåg va de va förnått, men de har inte så stor betydellse i bloggen heller. tog fem över fyra bussen ner mot stan, gick till bibblan & lite så för linn skulle låna en bok, som tyvärr inte fanns, eller rättaresagt va utlånad. så vi pallrade oss vidare mot 2:ans buss som förde oss hem till moi. slappa bara här & kolla lite på film sen vart de hemmgång för linn runt halv 7.
sitter här nu i väntan på att top model ska börja. då blir de sängen & massa mys med mig själv, haha,  men de funkar också. så ska ta & fixa i ordning mig lite nu, tvätta bort smink & lite sånt.


godnatt mina kära läsare

tisdagkväll.

så satt man här igen, för ovanlighetens skull, jag har fan inge liv. nejdå men ni förstår vad jag menar, de känns som jag sitter vi den här burken jämt. musiken är iaf på som vanligt & de är så skönt. känns skit tomt utan musik tycker jag. iaf, min tisdagskväll har jag bara tillbringat med mina nära & kära. skulle ha träffat jerraperra men han hade massa plugg :( de för bli nån annan dag jag träffar de lilla spagettit. saknar faktiskt dig. i morgon blir de säkert bara slapp dag, nån film eller nått. de lär ju visa sig iaf. nu blir de teven & sängen :)


hejdå

tisd

så va de tisdag & även halvdag för lillhagarnas del. hur skönt som helst. vart tyvärr ingen vila för mig, för jag skulle jobba. 4 timmar vart de idag, så nu är man rätt sliten. får se vad de blir idag då. har nästan aldrig nått planerat men de ploppar alltid upp nått endå. tur de iaf. har inte så många fina nyheter att berätta för er mina vänner så  de blir punkt nu tkr jag.



you be what you chosing..

måndag

måndag idag. känns helt värdelöst om jag ska vara ärlig. gick rätt fort i skolan idag iaf. ett plus för de. eftter skolan åkte jag ner på stan, skulle till zoo & köpa spån & mat till råttan min, fick sällskap av wappe & matte. haha, även att dom skämdes lite när vi gick in på zoo tror jag. hemmresan vart klockan 15.10, hade tyvärr inget att se framemot när jag kom hem eftersom jag var tvungen att städa. men nu är de äntligen gjort så nu väntar jag bara att mamma ska komma hem så de blir nå mat i huset. de va ju inte så värst god mat iskolan. jag lyssnar på red red wine nu, & fan va skön den är..
jenny prata nått om moppe idag, uppfatta inte riktigt va hon mena eftersom jag hade rätt bråttom till bussen, men de löser sig nog. nu ska jag pysa.


hejsvejs

godnatt

ja mina vänner, jag hoppas ni haft en bra helg, de har iaf jag haft. har varit en riktig slapp helg. skönt. nu ska jag snart dra mig till sängen, men inann jag gjorde de tänkte jag att jag kunde skriva en rad. till veckan har jag inga planer iaf, antar att de kommer dyka upp massa grejer. på tisdag har vi komp också. så då går jag bara två lektioner, mkt bra. oså är vi ju lediga på fredag också! då hoppas vi på fest. vart ju inget den här helgen så då hinner man väl få lite sug till fredag, men kan ju hoppas iaf. är så tråkigt att festa när man är helt otaggad. åh va sugen jag är på att shoppa också, men som sagt, jag har ju inte en krona i plånboken så de blir svårt. men de är väl på tordag de är den 20:de (?) men den här månaden ska jag faktiskt försöka hålla i pengarna & inte slänga bort dom på massa onödigt. men de löser sig nog. nu blir de sängen & ett stort glas oboy, de har jag längtat efter  hela dan..

gonatt

söndag

så va de söndag igen då, TRÅKIGT!  de är iaf bara en vecka kvar i skolan sen är de lov. fan va skönt. idag har jag absolut inte gjort nånting, kollat lite på OC men de är väl de enda. brukar vara så på söndagar, rätt skönt endå. senare ska jag nog träffa sara & kolla på andra avenyn, fan va bra de är. de är de enda possetiva med söndagar. igår vart de bara myskväll hemma hos sara, vi satt bänkade framför melodifestivalen, för ovanlighetens skull. de va väl helt okej. vi hade ju inte så många andra alternativ på vad vi skulle göra annars så. gick ut en sväng sen & mötte upp jenny & sne. de va tydligen nån fest på hövdinga så eftersom vi inte hade nått för oss gick vi dit & kolla, träffade nåra vi kände men sen kom polsen & de vart lite stohej så vi drog oss hemmåt ganska snabbt. när jag väl kom hem vart de nästan sägen direkt & de va skönt kan jag säga er. vaknade rätt tidigt i morse, typ halv 11. jag som tänkte sova ut idag, men jag kunde inte somna om när jag väl hade vaknat så de va bara att pallra sig upp, nej hörrni, nu har jag babblat om massa onödigt & tråkit så jag hoppas ni inte sommnade.
aja, nu ska jag åka & lämmna tillbaka en film sen blir de lite städ här hemma. om jag orkar..


myspys

sådär ja, tittade nyss klart på min efterlängtade film jag ville se, step up. jag tyckte den va jättebra, channing tatum är ju så jävla snygg!! mums. lätt värd att se, om man gillar dans är de ett +. nu ska jag snart kila över till sara tor jag, får se vad vi hittar på, om de bara blir mys framför melodifestivalen. ska bara äta först, korv & makaroner, rolig lördags mat, haha. nej hörrn, nu blir de mat sen över till bästsara.



hethetarehetast.

lördag

mja, då va de lördag & även den bästa dagen i veckan, tycker iaf jag. fast jag fick tyvärr ingen sovmorgon idag eftersom jag skulle upp & jobba. men i morrn ska jag sova ut, riktigt jävla länge också. åh vad skönt de ska bli. ikväll har jag inga planer, jag hade de, men alice är sjuk så de vart inställt :/ tråkigt, vi som skulle hyra film & ha massa mys. aja de får bli nån annan gång :) nej ni, nu har jag inte så mkt mer roligt att skriva så jag avslutar dett inlägg nu.


ciiao


fjortonde

mmm, sitter här igen & den här gången är jag väldigt mätt & belåten, nästan för mätt. vart lite mkt kladdkaka känner jag nu. oså ska pappa snart beställa pizza, usch va jag inte är sugen på de. men man får väl äta lite endå. madde ringde iaf nyss, så hon hakar på ikväll också. mkt trevligt. ska väl ta & börja avrunda datavärlden snart & komma ut & träffa allihopa. men nu ska jag gå ner & säga åt pappa att jag vill ha en barn pizza, de är nog de enda som går ner nu.



tjjjjjao

fredag

fredag idag & de känns otroligt skönt. de innebär också att man får sova ut i morrn & de har jag längtat efter. just nu sitter jag hos sara & för tillfället har hon psyk. eller är helt dampig. så vi blir tvungna att baka i hennes rum & fråga mig inte varför. snart klart iaf, ska bara skicka in den i ugnen sen är de bara att äta upp den som är kvar.  ikväll då, vad ska hända då. om jag ska vara ärlig har jag ingen aning. skulle ha träffat jerra ett tag men han skulle på bio med sin pappa så. aja de dyker väl upp nått. nu ska jag återgå till bakandet.



seya

trettonde mars

började min dag med att kliva upp & som vanligt fick jag sätta upp ögonlocken med tändstickor, nej men trött var jag. hade iaf sovmorgon så de va skönt. i skolan gick de rätt fort. hade nationellprov i engelska idag med, så jag slapp matten. gick bra, va inge svårt för den delen heller. efter skolan åkte jag med sara & skevan till bruno & sola lite, måste ju fylla på solbrännan som inte finns inann badet i morrn. höll på & svettas ihjäl där inne också, hahah. åkte iaf hem efter det & käka & nu sitter jag här & funderar på vad jag ska hitta på. sara sa att hon skulle ringa när hon hade tränat så får se om jag orkar göra något inann de. juste tror jag ska kolla på andra avenyn. måste ju kolla ikapp som sagt.


hejdå snyggingar.

onsdag

hemma nu, & i sängen ligger sara & pratar på för fulla muggar om allt mellan himmel & jord. tror inte de blir nån solning idag, orkar nog inte dra mig ner till stan. men vi får se, hittar jag nån som vill haka på åker jag nog. har prov/läxförhör i morrn också, usch, känner inte att jag orkar plugga nått, men som alltid måste man ju. nej nu ska jag dra mig ifrån datorn, eller försöka iaf :)



Give me reason but don't give me choice.
Cos I'll just make the same mistake again.


ssssssssssssssssssskolan

ja,är i skolan nu & har grymt jävla tråkigt, kan iaf trösta mig med att vi slutar snart. idag blir de plugg & om jag orkar åker jag & solar. nu har de iaf gått halva veckan av skolan. känns skönt.  i helgen blir de bara slappt, inge party  för min del. jag & alice prata om att hyra nån film på lördag & bara mysa. godis & chips o sånt. mmmm. nej nu ska jag pysa mina vänner.


tjao

sött

Det var en gång en tjej som hade fötts med ett genetiskt fel. Hon var blind och önskade inget mer än att få se världen. Hon sa till sin pojkvän: "Om jag bara kunde se så skulle jag gifta mig med dig" Två veckor senare donerade någon ett par ögon till henne. Hon kunde se, då frågade hennes pojkvän om de skulle gifta sig. Men när flickan såg att han var blind så vägrade hon och lämnade honom. Det sista hon hörde från honom var ett brev. I brevet stog det : Okej, älskling lämna mig om det verkligen är ditt val. Men lova mig en sak: Ta hand om mina ögon.


tisdag

godkväll mina kära läsare  :)

denna dag har inte varit mkt händelserik. bara de gammla vanliga kan man väl säga. började med skola & den här tisdagen hade jag inte sovmorgon, riktigt segt! men de var bara att kliva upp från min varma säng & kila iväg till skolan. lusten hade jag inte, men de har man ju aldrig. när min tråkiga skoldag väl var över va de bara att skynda sig hem för att få i sig lite mat sen direkt i väg & jobba. fick iaf stjuss hem av jenny idag så de var skönt att slippa ta bussen. de är nästan de drygast som finns. nu i kväll har jag inte gjort så mkt, träffat jenny, sara & nåra. bara tagit det lungt. tänkte faktiskt fortsätta med de nu. de är skönt. så godnatt.

I'm jealous of every girl that has every
hugged you, Because for one moment,
they had my whole world in their arms..


saras place.

ja, juste sitter jag här hos gammla sara & för tillfället springer hon runt som en yr höna för hon ska snart iväg. jag skulle bara hämta mina mysbyxor här men så tänkte jag att jag endå kunde följa sara en bit när hon ska gå så nu ska hon bara se till at bli klar så ska vi pallra oss iväg. nu vart hon klar så nu lär jag skynda mig iväg & trycka på mig skorna.


vad tänker du med(?)


plugg

åh, idag blir de en sån här tråkig pluggdag, så egentligen borde jag inte sitta här.  vi har nån "bok" vi ska ha läst tills i morrn & så ska man skriva om den, men jag har inte börjat än, så ska snart ta & sätta igång. får se om jag hittar på nått ikväll eller om jag bara tar de lungt. lutar mot att ta de lungt iaf. va väl helt okej iskolan, eller de är klart de är tråkigt men .. skönt att måndagen är över iaf. nej nu lär jag slita mig här ifrån ett tag så jag kan få klart läxorna.. sånt som måste göras, tyvärr.


tjaaaaaaao

gårdagen

hej allihopa, sitter här helt sliten & trött & poppar musik. gårdagen var bra. vi va först hemma hos alice där de var massa trevligt folk, sen bar de av till valbo fast de sög, tyckte iaf jag så då drog vi till stan men sedan vart slutstoppet hemma hos lowe, där de även vart sleepover sen också. fast jag gick & la mig på engång, men richard, lowe, olsson & hillblom satt kvar uppe & snacka lite. dom stannade inte så länge så då kom lowe & hennes katt plutten & gjorde mig sällskap.vi somnade på engång kan jag lova er.


min dag ser inte så rolig ut, blir bara slappt för de är de enda jag orkar efter en slitsam kväll igår. + att huvudvärken som jag har inte gör de bättre. skulle kanske ha träffat jerra idag också & kikat andra avenyn men de blir nog inget för han skulle spela match & sen hjälpa sin ´pappa med nått. men vi får se. nu ska jag iaf pysa, hejs

party going all night long

JA, de vart fest endå för mig ikväll, tackvare min kära vän jenny som fixade så en annan kunde jobba ist för mig. mkt snällt av henne. så nu ska jag snart åka till alice & hämta vin sen blir de dusch sen iväg till alice i stan. fan va tagg jag är, synd bara att jag ska dricka vin, de är ju inte precis gott.  men vafan, lite får man väl tåla. jobbade iaf idag, som gick hyffsat bra. igår var jag med jenny, sara & nåra, sen gick jag & träffade jerra lite, men han va så trött så han va inte så social. tönt ;) men de va trevligt endå. gick hem runt 1 & då vart de sängen nästan på en gång. nu ska jag avrunda med att jag hoppas på en trevlig kväll.

hemma

kom precis hem från ett jobbigt spinningpass, men det var rätt roligt. får se om jag börjar på de annars får jag försöka leta vidare. åh den här helgen vart helt förstörd i dag kändes de som, hade vart skit taggad inför i  morgon, iaf nu på slutet. oså får jag reda på att jag måste jobba, som jag HELT hade glömt bort. jag måste verkligen jobba också för jag har hoppat över jättemånga gånger förut för att jag har varit borta & sånt. aja ska försöka sluta tänka på de, de blir ju inge bättre för de. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se vad som dyker upp helt enkelt. nu blir de iaf lite käk sen bli de ringa sara & jenny.


veckans låt, chris brown - with you.


fredag

idag blir de träning, förhoppningsvis. ska testa spinning med moa idag. känns faktiskt skönt att få träna, även fast de är på en fredag. sitter iaf på so:n nu, men jag har skrivit klart min uppsats så jag bloggar lite. fast jag är dålig på de, måste börja skriva lite oftare. aja, nu ska jag sluta skriva & börja ladda för spinningen senare idag, skriver mer sen.



torsdag

ojoj, sitter & gäspar som en tok här så ska snart börja tänka på refrängen. men innan jag gör de ska jag berätta lite om min dag tänkte jag. de började iaf med att klockan ringde & jag klev upp fast jag var hur trött som helst. skolan va väl helt okej idag, seg bara. efter skolan vart de bussen påväg hem & sen åkte jag & simon o handla. vi gjorde de snabbt eftersom jag skulle jobba.halv fem var jag redo & klar för att bege mig & jobba. gick bra, har inte så mycket att skriva om de. ringde iaf sara när jag kom hem så kom hon över & färgade  min utväxt, tack för de sara! :) efter det vart de bara lite snack & sen vart de hemmgång för sara. ja, de va väl ungefär vad jag har gjort idag. har inte mkt mer att skriva nu så jag sätter punkt här.

längtar

image2

nu får sommaren gärna ta & komma, eller vad säger ni?

idag

hallåigen, kom precis inannför dörrn & de första man gör är att sätta sig här. mkt till liv jag har. aja, va iaf mkt trevligt hos jerra, även fast han dryga lite med mig, den jävlen ;) iaf så kolla vi på andra avenyn, som jag tkr är grymt bra! vet inte vad jerra tkr men han klagade inte så :D efter andra avenyn & lite småtittande på nåra andra program va de dags att traska hemmåt så jerra  följde mig hela vägen, väldigt snällt. för tillfälligt lyssnar jag på musik & är allmänt trött, så de blir snart till att krypa ner i sängen.. får se vad de blir i morrn då, lite plugg iaf, måste skriva klart den där jävla upssatsen om andra världskriget, oså idag så hade jag skrivit rätt långt så råka jag trycka på avbryt när jag skulle spara, dåligt sur jag vart, de va ju de sista jag behövde på den där sega upssatsen. aja, får väl fila lite på den hemma kanske. nu blir de annat.


...

today

åt nyss & sådär så snart ska jag i väg & träffa jerra, mysig kille de. vi ska väl kolla på andra avenyn, de är iaf vad jag vill. gick bra hos tandläkarn också, men fan va hon grejja, hon gjorde rent hela tandköttet, men de va väl bra antar jag. nej nu blir de mysbyxor på & sen iväg till jerrrraaa :D



hhheej


school

vad ska man göra idag då tro(?) inget som står på schemat än så länge. ska iaf till tandläkarn idag så då missar jag idrotten. Ingen stor förlust precis. är i skolan nu & de är urtåkigt. vilken nyhet va. eh orkar inte skriva nå mer just nu. får se om de blir nått bloggande sen, men förmodlingen.




alla gör misstag, jag har gjort mitt.


,

de är så logiskt, alla fattar utom du.

hemma

äntligen hemma från den trökigast dagen som finns, MÅNDAG! jag hatar fan måndagar, har nyss vart helg & hela veckan framför sig med bara massa plugg. skönt att den snart är över. ikväll blir de inget speciellt, ska nog hjälpa jenny med tyska provet som hon inte gjort. ska kolla lite på andra avenyn i dag också tänkte jag. måste kolla ikapp lite. aja blä på den här dagen & slutskrivet för mig idag!

skolan

so i skolan är hur tråkigt som helst. som tur har vi lite egetarbete & jag skriver uppsats. de går trökt kan jag säga. idag ska jag nog på stan med madde, hon frågade om jag ville följa med så varför inte. borde kanske egentligen plugga men de får bli sånt ikväll, om jag orkar. nej nu lär jag återgå till den här tröga skiten.


hejdå


trött

hej allihopa! har inte så mkt för mig så då passar jag på att blogga lite. som jag jag skrev förut så skulle ju jag & sara på bio & jag tänkte bara meddela er om att den va bra, jättebra faktiskt. helt klart värd att se. har egentligen inget nytt eller kul att skriva förutom att jag håller på att spy av tråkhet för att skolan börjar i morrn, känns inge kul alls, upp tidigt ska man också, blää.  men vad ska man göra då, de är bara att pallra sig dit & se glad ut. nej ni, nu ska jag ta & kolla på nåra OC avsnitt & drömma mig bort lite. de behövs ibland ..


BIO

wiihoo, idag står bio högst upp på listan! jag & sara ska se JUMPER, de handlar om en kille som kan åka in i framatiden typ, den verkade bra, iaf bäst av dom som fanns. den började inte förns halv 7 så snart blir de mat & sen skulle jag & sara åka & kolla på innebandy, man förtröjer ju tiden litegrann, fast jag tycker de är rätt kul att kolla på innebandy endå. nej hörrni, nu ska jag ta & fixa i ordning mig. skriver nog en rad sen.

hos olsson

mja, sitter hemma hos olsson nu & degar. backman sitter & lirar guitar hero 2, olsson är nere & spelar kort tror jag & jag sitter här. jag tjata lite på backman nu att vi ska köra lite wii så man kan komma ifrån den här sura burken nångång ;) nej nu blir de andra bullar!


HEJ

lördag

kom precis hem från staden, va där med jenny & backman. va trevligt. hittade en tröja & strumpor, strumporna kostade bara 10 kr styck, så jag tog bara nåra men jag såg lite försent att de va storlek 34-37 på dom, lite litet kanske, men dom kommer endå snart gå sönder så spela roll.. jenny köpte en jättefin tröja på stadium. sen gick vi & fika på geroge, de är fan förbjudit att vara så gott som de är där, nej men älskar att fika där. vi tog tio i fem bussen hem & nu sitter jag här.  pappa håller på att göra ordning pizza också, fast jag är egentligen inte nå sugen på de. får väl trycka i mig lite endå. ikväll vad händer då då(?) blir förmodlingen filmhyrning eller nått sånt. mysigt de också. tills dess ska jag bara slappa lite här & plocka undan lite på rummet.



hejdå


..

jag vill, men de går inte.

RSS 2.0