hm

ja ni, de vart ingen fest för mig idag. orkade inte riktigt, så de får bli nån annan helg ist, de blir ju fler gånger. ja så nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll, men de blir väl bara slappt, nån film med mina nära & kära. idag har jag jobbat iaf, gick väl bra. har jobbat sammanlagt 14 timmar nu, för dom som va intresserade ;) snart är de mat också, mmm TACOS står på listan!  mycket gott. känner mig nästan aldrig bloggsugen längre, tråkigt! men jag har ju inte så mycket att skriva om heller så. har iaf haft ett bra lov, kunde gärna ha fått vara längre men icke, snart är de ju påsklov så man får pina igenom skolveckorna emellan, där inte så många, bara tre veckor tror jag! sen är de sommarlov som står på tur & fyfan va skönt de ska bli, sen börja på en ny skola också.. tror jag väljer livsmedel endå till slut, tog media först men tror jag byter. aja, de blir nog bra tillslut får man hoppas. nu ska jag gå ner & hjälpa mamma med maten för jag håller på att hungra ihjäl!  skriver mer sen om jag har lust :)



var inte rädd för motstånd
kom ihåg att de är i motvind
och inte medvind en drake stiger .


igår

igår åkte jag sara, tess & mailn till kungsberget. de va riktigt kul. de va första gången sara åkte också & för att vara första gången va hon grym. vi kanske ska åka på lördag också om vi får med oss några. va iaf helt slut igår när vi kom hem så de va vart rätt tidigt i sängen. idag har jag bara städat massa, såg inte så fint ut på rummet lär jag säga.. så jag bytte sängkläder & allt också, så blir dusch ikväll, älskar att lägga sig när de är nybytta lakan & man själv har duschat .. undra vad de blir idag då tro (?) man kan ju hoppas på nå skoj, men förmodligen inte. är iaf lite sugen på att ta en promenad de är ju så fint väder ute. aja får se hur de blir. nu ska jag ta & fixa mig lite & sen blir de nog en promenad!

you make me feel ..

sitter hemma hos madde nu. vi gör ingenting speciellt, sov nyss en stund. va så himlans trött, så ska snart ta & pallra mig hem & duscha o sen ringa sara & bestämma när vi ska åka i morrn, vi ska nämlingen till kungsberget! fyfan va kul, fast de va år & dar sen jag åkte skidor, men riktigt kul ska de bli.sara har ju aldrig åkt heller, synd att inte madde kunde haka, men de får bli nästa år för de blir nog ingen fler gång i år. nej nu ska jag vara lite social me madde.


addddddddiooooossssss

myskväll

ojoj, riktigt myskväll va de ikväll. massa trevligt folk & pipa!  jag & jenny hiotta tillslut en vattenpipa på stan, fast vi sprang runt & yra i alla turkbutiker i stan. vi fick den 100 kornor billigare också, mysket bra. den va bra också, kom skit tjock rök & allt .. va iaf jättemysigt, får se om vi kanske kan göra om de i morrn, de lär ju visa sig iaf. nu ska jag snart gå & lägga mig & kolla film tror jag, om jag orkar, ska upp i morrn & jobba. skriver mer till veckan, kankse i morrn tillomed..


godnattski

alltmöjligt

åhh, fan va dur jag blir, skrev ett inlägg nu om allt jag gjort under helgen oså precis när jag trycker på publicera så hackar hela internät så försvinner allt! blir så jävla trött, men aja, skriver lite kortfattat nu då. vart i sundsvall hela helgen, grymt kul! va party både fredag & lördag, riktigt trevlig, 29 års fest i lördags, med mat & sånt. sen runt 11 drog vi nånannstans, till bredsand tror jag de hette. va där en timme bara sen när vi drog tillbaks till 20års festen va de inge ös kvar, så då vart de max & sen hemgång. sen igår när jag åkte tåg hem så kom E.M.D på tåget & satte sig precis framför mig :O mums !! såg tillomed när erik sergersted logga in på msn, men såg inte vad han hette .. hade iaf fin utsikt hela vägen hem! nej nu ska jag avsluta med att jag, jenny & alice ska på stan idag & köpa en nya vattenpipa för våran har gått sönder.


hare

onsdag

ja, va länge sen jag skrev nu, jag vet. skrev ett inlägg i går men de försvann så då orkade jag inte göra om de. som vanligt mitt i veckan är jag äckligt trött. de är jag väl varje dag men.. ska iaf vara ledig på fredag, wiiiiihoo!! ska åka till sundsvall på torsdagkväll & så stannar jag där till söndag. ska träffa tilda & kanske syrran & så ska jag fira matte. roooooooligt!! nu ska jag snart träffa sara också, va ett tag sen nu, eller va nyss på stan med henne, men innan de :) får se vad vi hittar på. skönt att vi inte har nå mer prov den här veckan, fast vi har redovisning i morrn, men de är rätt lätt tror jag. nej nu ska jag kliva från datorn & gå o vara social med min kära vän sara!


hejdå

jobbpåtopp

ja, ikväll ska jag jobba, skönt om man kan få ihop lite pengar, endast därför jag jobbar, fast så är de väl för som flesta. måste plugga lite sen också, om jag orkar. blev pizza idag med mamma. mums. aja skriver nog lite mer ikväll för nu ska jag iaf fortsätta att lyssna på musik & längta efter sommaren.


hejdå

komp.

åhhh, så himla skönt att vi har komp idag, de behövdes kan jag säga. fyfan va trött jag va i morse. ställde klockan på halv sju men som vanligt kom jag inte upp då. aja, kom i tid till skolan iaf & de va ju de viktigaste. sitter på so:n nu & som ni märker gör jag inte mkt. ska iaf kan äta lunch med mamma idag, så då blir de väl nått onyttigt som pizza eller nått, inte precis vad jag behöver efter den här helgen men skitsamma. nu slutar vi snart så nu ska jag runda av. alice hälsar !

söndag

va länge sen jag skrev nu faktiskt, har inte riktigt orkat eller vart sugen för den delen, men nu är jag här. ja tänkte sammanfatta min helg med att de bara har vart massa slapp, filmmys & sånt. trevligt faktiskt. en vecka till & sen är de lov, mmmm va skönt. hoppas de blir ett bra lov bara, så man bara sitter hemma & inte gör nånting, de suger verkligen. nej, sitter osm ett frågetecken & kommer inte på nått jag ska skriva. så jag lägger ner de här nu & går till sängs tror jag.

hade

ja

Vi begår misstag för att inte göra om dom.

Vi är otrogna för att sätta kärleken på prov.

Vi bryter mot regler för att veta vart gränsen går.

Vi ljuger för att inse att sanningen varar längst.


äntligen

åh vad skönt, äntligen hemma. är så skönt att komma hem & veta att man har hela helgen framför sig att kunna sova ut & sånt. idag ville sara åka lite griller, men får se om jag orkar, är rätt sliten, men jag ville ju hitta på nått så, får väl kanske ställa upp för henne :D annars kanske vi kan hyra nån bra film & bara ha mysiskväll, skulle vara riktigt skönt & så kan vi ta grillorna i morrn ;) aja får prata med henne, nu ska jag jag inte tillbringa mer av min fredag här. fast jag vet att jag kommer göra de men, man kan ju försöka slita sig från drygdatorn som låter som en damsugare.


adiiiiiiiiioooss

idag

jo sitter i skolan & som vanligt när man får tag i en bärbar blir jag sugen på att blogga lite, tiden går lite fortare då också. idag vill jag hitta på nått roligt, känns som man bara sitter hemma hela dagarna, så idag känner jag för att göra någonting, nån som har nått förslag kanske? :) ska tänka lite under dagen, har vart skit sugen på att åka till stockholm, men de blir nog inget av med de, tyvärr. men jag kan ju alltid fråga mamma, då skulle vi kunna åka i morrgon & så stanna över dan eller sova över hos kusinerna. skulle vara riktigt mysigt, men som sagt, vi får se hur de blir. nu är jag äntligen klar med mitt arbete på tyskan, hittade rätt mycket i går så mia sa att de räckte, sköntskönt. så nu ska jag kolla runt på olika bloggar & bara slappa.


HEJ

alla hjärtans dag.

de hade jag fan glömt bort att de va, nästan i alla fall. va inte nå jättespeciellt i skolan idag tyckte jag, trodde de skulle vara mer. va ska man hitta på idag då, eh de löser sig. nu ska jag ner & ta en macka är så grymt hungrig.
laterrrrrr

school

ja som vanligt så sitter jag i skolan, känns som jag nästan bara skriver i skolan nuförtiden, men de spelar ingen roll, jag skriver iaf. sitter på so:n & de går väl sådär, bättre än tyskan iallafall ;) vi har eget arbete om andra världskriget & jag har bestämmt mig för att skriva om en jude som levde i lägret. berättelsen ska heta; vad mina ögon har sett ... tänkte jag, så får vi se hur de blir. men nu lär jag återgå till mit arbete skriver sen.


hejdå

städdax

äntligen hemma efter en tråkig onsadag. slapp mentorstiden idag iaf, så vi fick lite sovmorgon, riktigt skönt må jag säga, även fast jag va hur trött som helst när klockan ringde i morse. nog om de, för nu är de snart dax att städa rummet, usch hur de ser ut.  ska städa buren till min äckliga råtta också ;) de behövs. enentligen orkar jag inte, skulle va så skönt att bara få lägga sig ner & kolla på en film men en stor skål godis & läsk, men drömma kan man ju (?) nu ska jag göra en spellista med massa bra musik & sätta igång & stääääda. musik är ett måste, så är de bara.


adios

trök

de här suger. sitter på tyskan idag igen med datorn framför mig, så då passar jag på att skriva en rad. som vanligt hittar jag ingenting på google fast jag faktiskt försöker leta. jäjä, idag är jag lite sugen på att åka ner på stan. men jag har inte så mkt pengar så då är de inte lika kul att åka ner. får se hur jag gör. igår va de inte mkt som hände. träffade först madde så gick vi till ica, sen skulle hon på dans så då tog jag & olsson en sväng ute. är alltid så intressant & höra om hans berättelser, haha. nu lär jag fortsätta med mitt hopplösa arbete.



:)

skolan/tyskan

sitter på tyskan nu & har urtråkigt, hittar ingenting om hamburg fast jag letar som en tok! vi håller på med nått arbeta så alla har olika städer & sen ska man redovisa om de, så egentligen borde jag inte sitta här. idag händer de nog ingenting speciellt, kanske ringer madde :) fast jag träffade henne ett tag igår med de va inte så länge. vi har skridskor i dag på idrotten också, är väl hyfsat kul, men drygt att gå dit bara .. nej nu ska jag återgå till mit arbete & sluta dega här.



du suger.

kallt

är de ute, men de är inte så farligt för att va februari. va nyss ute & gick lite, skönt, men de va minst lika skönt att komma in, funderar nästan lite på att ta ett bad, men får se om jag orkar. men de skulle vara skönt, speciellt nu när man är lite frysen. sitter & äter kiwi just nu iaf, grymt god var den, mums. nej, nu blir du dusch eller bad





pussss

trötttttt

ja, uschh. är så trött så de svider i ögonen. vill bara lägga mig ner & sova men har rätt mkt som måste göras så. vi har två prov den här veckan. känns riktigt drygt, de gör de ju alltid men just den här veckan när man är så sliten, men de är väl bara att kämpa på antar jag, får tänka att de snart ät sportlov. då ska jag & madde åka skidor. de har hon lovat. ska lära henne, hur de nu kommer gå .. förövrigt så gick dagen rätt fort. gick igen om lite för mutliga nationellprov i svenska & så de va bra att gick idag, tänkte nästan stanna hemma., men mamma tyckte jag skulle gå så jag lyssnade på hennes råd. hon stjussade iaf mig, de va snällt av henne. aja, känner att jag aldrig har nått vettigt att skriva men skitsamma, orkar inte bry mig just nu. ska ner & kolla om de bilr nå middag idag innan jag svälter ihjäl.


hejdå

alltmöjligt

ja, kom precis hem, har vart ute & gått med olsson ett tag. rensat huvet lite. gårdagen var väl rolig, lowe, emma & johanna hade fest. trevligt folk också. vet inte riktigt vad jag ska skriva om de men de va kul. den mesta tiden iaf.  nu ska jag snart dra mig mot sängen & ta nya tag inför en ny tråkig skolvecka. vet inte alls vad jag ska göra till veckan? skulle vilja åka & spela tennis, men får se hur de blir med de. har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva, är inte så bloggsugen. så därför avrundar jag här & skriver mer nånannan dag.



det var aldrig meningen att du skulle bli ledsen,
förlåt.

mys

igår va de filmhyrning på G. hyrde behind the mask, & den SÖG. man fattade ingenting av den. oså va de typ som en dokumontär typ hela filmen, förutom i slutet då vart de lite spännande, men ingen film jag skulle rekomundera. men jag hade mysigt endå. ikväll ska de bli grymt kul, hoppas jag iaf. party för fulla muggs. så nu ska jag snart hoppa in i våran älskade dusch & sen börja fixa mig. madde & jenny kommer förbi här sen också, :D sen bär de av mot festen. nu blire duschdax skriver nog mer sen, annars skriver jag i morrn, om jag orkar ;)


haddddde

nationellaprov

sköönt att man har gjort de nu. jag tyckte de va rätt svåra ämnen, men de gick bra endå. nu ska jag strax städa undan här & damsuga, har lovat pappa att jag ska göra de i typ en vacka nu så tänkte jag att de passa bra idag! sara skulle ringa när hon hade slutat så kanske vi dra ner till staden & kollar på nått tillhelgen, men jag har inte så mkt pengar nu, haha undra varför. annars lånar jag kanske nått av nån :) nuu ska jag gå ner & hämta damsugaren så jag får de gjort nångång. skriver nog mer sen.



adiios

nattinatti

gäspar som en tok här nu så de känns som de börjar bli dags för sängen nu. ibland önska jag att jag hade en bärbar så jag kunde ligga i sängen & chatta. skulle vara riktigt skönt, men man kan ju drömma. nej jag inget vettigt att skriva så de jag tror jag lägger ner för ikväll & skirver mer i morrn.


gödnött


glass i stora lass

jaa, de skulle inte vara helt fel, har tänkt på glass hela dan, nej de har jag inte men, nästan :D längtar så mkt tills sommaren när jag äter glass mitt i vintern, men nog om de nu. i skolan va de skittråkigt inte för att de skulle vara nå ovanligt men, seg dag, fast isag gick den faktiskt snabbt, konstigt nog ;) i morrn har vi ett till nationellt prov, så hela förmiddan i morrn kommer jag sitta & skriva så pannan glöder, försökja iaf, de är ju nämligen uppsats & vi får reda på ämnerna i morrn. bara jag kommer på nått att skriva om, men de löser sig nog. efter lunchen får vi gå hem ortooooooooligt skönt när man suttit still i typ 2-3 timmar. nu tror jag inte jag har så mycket mer att sskriva, läntar iaf som en tok till i helgen :)


chaao

mat

åh vad jag är hungrig nu. tur att maten är klart snart iaf. de gick bar idag på nationellaprovet iaf. de va inte så svårt. va äckligt trött när jag gick upp i morse också, usch. låg & funderade ett tag vad jag kunde säga att jag hade för sjukdom till mamma, men kom ju på att natinellaprovet va idag, så de va bara att pallra sig upp från den varma sängen & börja göra sig i ordning för skolan. gick rätt fort idag iaf, men tanke på np. nu sitter jag & funderar på vad jag ska göra idag. blir nog iaf en promenad fram mot kvällen, röra på fläsket ;) kanske ringer olsson efter maten & hör om han vill hitta på nått, kanske kan spela lite guitar hero, börjar bli lite sugen på de, skulle ju gjort de för nån dag sen, men han skulle nånstans då så de sket sig. ja, äntligen ropar mamma, så nu ska jag ner & äta en stor portion av va de nu är hon har lagaattt.



hejs

godnatt

ja, nu är de snart läggdags känner jag, försov mig i morse så ska försöka lägga ig i tid i kväll så jag kommer upp i tid i morrn! helt okej kväll har de väl vart, har inte hänt nått speciellt. i morron är de nationella prov ocksås.. blä, sen på torsdag har vi också nationella prov, fast då ska vi skriva uppsats, vi får iaf gå hem efter lunch så de är ju skönt :) nej nu har jag ingen ork till att skriva mer, inte får de blir så mkt vettigt man skriver endå, men de är kul iaf .



godnattt

school

just nu sitter jag i skolan & jobbar med nått engelska arbete med alice & emma. Jenny sitter också här. har ingen aning om vad jag ska skriva om, står rätt still just nu. idag vet jag faktiskt inte alls vad jag ska hitta på, fast de är ju inte så ovanligt. i går bröt pappa benet också, han är så klantig. han halkade. så nu är han sjukskriven i 6 veckor. drygt för han. så får pyssla om han lite nu dom här veckorna, han går ju trots allt på kryckor. intressant va ..
nej nu slutar vi snart så ska pysssssa nu.


heddå

tennis

jajamän, tennis vart de idag. de är så roligt. fast de går inte så bra för mig så + till dig josse som står ut ;) igår tillbringade jag dagen mest med jenny & sara.  först drog vi som sagt i väg till kastvallen & åkte lite, men vi stod mest still va så mkt småbarn där, de västa är att dom är duktigare än oss :D men de är bara roligt. sedan bar de va till wasa biljarden. va väl trevligt, vi avsutade med donken. väl hemma hos sne satt vi & kollade på massa gammla/nya bilder. skratta gjorde vi, men blir så sur för jag tänkte lägga ut massa bilder på bdb då, men de går inte för de har blivit nå fel! blir så trött. så får försöka fixa de annars måste jag göra en ny & de orkar jag egentligen inte men .. aja bildtittnigen var de film på G, fast jag hade glömt filmerna i mi andra väsaka så vi fick ta en annan. jenny somna typ efter en kvart haha. jag höll mig iaf vaken till runt kvart över 2 sen slocknade jag med . nu ska jag duscha sen får jag se om jag drar till olsson & lirar lite guitar hero :)

byyyeee

skridskkor

idag blir de til att åka skridkor, ett tag iaf :D ska snart ner till jenny & klämma lite porer på henne, haha, tkr de är skitroligt. sen runt fem drar vi väl iväg med hela jennys tjockasläkt till kastvallen & åker, kuul. senare ikväll blir de bara massa tjej mys. kanske drar & spelar biljar men annars blir de hyra film & godddis. mums. skriver kanske lite senare. nu ska jag fixa mig lite så pappa kan stjussa mig.



...

RSS 2.0